Signal PS-128A kültéri hang és fényjelző Nagyobb

PS-128A kültéri hang és fényjelző

új termék

Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 1 hanggal. 115 dB nyomókamrás hangszóró és világító izzó. A sziréna működőképes állapotáról 2db beépített LED villogása szolgáltat információt. Választható negatív vagy pozitív indítás.

Bővebb leírás

26 900 Ft‎

Adatlap

Hálózati feszültség: 12V DC
Kültéri védelem: Kültéri

Egyéb infó

Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 1 hanggal. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.

A kiváló hang és fényjelzésről a „kis” méretű (115 dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik. A sziréna bekapcsolt állapotáról a 2db beépített LED villogása szolgáltat információt.

A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6 vagy 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága egy rövidzárdugó segítségével állítható, a dugó eltávolítása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a tesztjelentés során működésbe hozza a „REPORT” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hangmintát hallat a hangszórón.

A 9.20 verziójú sziréna panellel elérhetővé vált két új funkció (A verzió szám megtalálható a panel bal felső oldalán):

  • A tápelvételes indítás tiltását a „Q” jumper felhelyezésével kapcsolhatjuk be, ilyenkor a sziréna a tápfeszültség megszűnésekor nem fog elindulni. Hasznos lehet, amikor nem a riasztóközpontról történik a sziréna tápellátása és a tápegység nincs szünetmentesítve.
  • A hiba és teszt hangok a „NO BEEP” jumper felhelyezésével tilthatók, ekkor a sziréna csak az izzó és „REPORT” kimenetén informál bennünket, hangjelzést csak riasztáskor ad. Ezt akkor célszerű használni, ha társasházak lépcsőházába, vagy folyosójára helyezzük el a szirénát.

A Flash bemenetre egy 3 mp-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hang- és fényjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.

A szerviz bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.

Választható negatív vagy pozitív indítás.

A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.

A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.

A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.

A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V; 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V; 7,0 Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 25 mA.

A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.

Hang kimenet (Kicsi) , Nyomókamrás hangszóró
Sziréna típus 1 Hangú
Hangnyomás 115 dB
Szabotázs védelem Tamper kapcsoló
LED kijelzés Életjel
Bemenetek Flash , Service , Start 1
Kimenetek Report , Tamper
6 vagy 24 óránkénti önteszt Igen
Fizikai méret 295 x 200 x 100 mm
Maximális akkumulátor méret (12 V) , 4 Ah , 7 Ah
Ház Kettős (ABS+Acél) , Vandálbiztos
Felszerelés Falra
Kültér/Beltér Kültér
IP védettség IP34
Súly 3000 g
Tápfeszültség 13,8 V DC
Áramfelvétel 25 mA

Vélemények

Írd meg a véleményed, vagy kérdezz a termékről itt!

PS-128A kültéri hang és fényjelző

PS-128A kültéri hang és fényjelző

Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 1 hanggal. 115 dB nyomókamrás hangszóró és világító izzó. A sziréna működőképes állapotáról 2db beépített LED villogása szolgáltat információt. Választható negatív vagy pozitív indítás.

Hasonló temékek ebben a kategóriában