Rólunk

Válallatunk

Cégünket magánszemélyek alapították 2005-ben. A vállalkozás a kezdetek óta a biztonságtechnikai és a távközlési kereskedelmi ágazatban működik.
Webshopunkat 2010-ben nyitottuk.
A jelenleg működő átdolgozott mobilbarát oldal 2016-ban készült el. 
Vállalatunk és annak tulajdonosai adó, köztartozás és bármilyen más egyéb tartozástól mentesek.

  • Minőségi termékek
  • Magyarországi hivatalos szerviz és garancia
  • Magyarországi hivatalos számla
  • Kiemelkedő technikai támogatás
  • Pénzvisszafizetési garancia

A webbolt

cms-img

Hiszünk abban, hogy azért olvassa ezt az oldalt, mert itt minden olyan információt megkap, ami a vásárlásnál a megfelelő termék kiválasztásában segíthet.

Cégünk mindent megtesz azért, hogy a webshopban minden szükséges információhoz hozzájusson. Kapunyitó, riasztó és biztonságtechnikai termékeink felsorolásánál nem csak rövid leírások, hannem a lehető legrészletesebb adatlapok szerepelnek.

Amennyiben még kérdése van, keressen bátran elérhetőségeinken! A termékekkel kapcsolatban bármikor kereshet minket telefonos vagy online elérhetőségeinken, szívesen segítünk ha elakad a telepítés során, vagy más felmerülő kérdése esetén. Ide kattintva azonnal üzenhet nekünk.

Nálunk a vásárló kényelme elsődleges

"A kényelem lakájként kezdi és főúrként végzi."

Nálunk otthonról, az irodából, vagy akár a buszon ülve is kényelmesen vásárolhat.

Nálunk anélkül is vásárolhat, hogy fölösleges köröket kellene tennie a hosszadalmas regisztrációval, visszaigazoló linkek várásával.
A vásárlás megoldható pusztán a szállítási / számlázási cím megadásával is.
Egy helyen fárasztjuk csak fölöslegesen: az ingyenes használati útmutatók szekciójában. Ott olyan termékek leírását is megtalálja, amiket mi ugyan nem forgalmazunk de más helyeken elérhetőek, ellenben nem kap hozzá megfelelő támogatást.
Mindezt azért, hogy segítsünk azoknak, akik a saját forgalmazójuknál nem kapnak segítséget. Az útmutatók letöltése ugyanúgy működik mint a vásárlás, így kérjük  ugyanazokat az adatokat, mintha vásárlónk lenne.

Reméljük megtalálta, amit keresett...

Nálunk nincs hírlevél.  Soha.
Mert tudjuk: nem azért járt nálunk, hogy fölösleges ajánlatokkal bombázzuk ezután...

...és nálunk nincs bosszantó kötelező regisztráció a vásárlásnál.