DI-390AHDVF HD variofókusz IR dome kamera

új termék

Provision D4-390AHDVF 2MegaPixel variofókusz IP kamera. SONY 1/3" szenzor, variofókusz 4,3x optikai zoom-os lencse 2,8-12mm. Full HD 1080p (1920x1080 pixel) felbontás, kültéri kivitel. Valós (IR-CUT/MDN) day&night funkció. 3 db. nagy fényerejű infra blokk, 25m inframegvilágítási távolsággal.

Provision DI-390AHDVF adatlap letöltés itt

ip00.pnglux.png12vdc.pngOSD_menu_camera.pngmozgaserz.pnghlc-camera.png3axis.pngwdr.png

Bővebb leírás

18 300 Ft‎

Adatlap

Kialakítás: Dome
Hálózati feszültség: 12V DC
Kültéri védelem: IP66
Működési hőmérséklet max.: 50Cº
Képérzékelő mérete 1/3"
Képérzékelő típusa: CMOS
Infra LED: Nagy teljesítményű fehér LED
Infra hatótávolság: 25m.
Felbontás: 2 Megapixel 1920*1080
Day/Night: Valós (IR-CUT/MDN/ICR)
Fókusz Változtatható fókusztávolság
Technológia: AHD+ Hibrid

Egyéb infó

Provision DI-390AHDVF 2MegaPixel IP kamera

Kiváló kamerája az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

Varifokális lencse, igazán széles látószöggel, vagy nagy távolságokra zoomolva.

Okostelefon applikációk letöltése:

app storegoogle playwindows store

Műszaki adatok:

 • szenzor: Sony 1/3" CMOS
 • Day/Night valós funkció (ICR/IR-CUT)
 • min. megvilágítási szükséglet: 0 lux infra LED-el
 • lencse 2,8-12mm variofókusz, 4,2* optikai zoom
 • 3 db. infra LED blokk
 • megvilágítási távolság: 3-25m
 • maximális felbontás: 1920x1080
 • mozgásérzékelés
 • 3D DNR
 • AES
 • AWB
 • AGC
 • BLC
 • Defog
 • WDR
 • HLC/ECLIPSE
 • privát zónák kitakarásának lehetősége
 • kültéri védelem: IP66
 • tápellátás: 12 VDC ± 10%
 • méretek: 129*119mm
 • súly: 476g
 • analóg video kimenet a könnyebb beállítás érdekében

Izraeli vállalat minőségi terméke.

3D-DNR

3D-DNR / Super DNR funkció

Teljes sötétben vagy kevés megvilágítás esetén a nagyobb erősítés nagyobb képzajt produkál. Ennek kiszűrésére a 3D-DNR inter-frame technikát alkalmaz és az előző, ill, következő képkockák képeiből helyettesíti a zajos pixeleket. Eredménye: tisztább kép a 2D-DNR technikánál gyorsan mozgó tárgy esetén fellépő kisebb elmosódottság nélkül.


AES Auto electronic shutter - Automata elektronikus rekeszszabályozás

A rekesz megnyitás idejének elektronikus növelése, amely növeli a képérzékelő expozícióját. Ez alacsony fénnyel rendelkező területeknél egy nagyon hasznos megoldás, a hosszabb expozíciós idő eredménye egy jobb megvilágítású kép. Mindazonáltal ez nem mentes a hátrányoktól sem. A probléma, hogy elkenődik a kép mozgás részleteinél. Ez a tény a hosszabb rekeszidő miatt van, a tárgy a megnyitás ideje alatt mozog és ez idő alatt reprodukálódik is.

AGC - Automata erősítésszabályozás

Alacsony környezeti megvilágítás esetén egy további erősítést tudunk bekapcsolni, mely javítja a képminőséget. A funkció hátránya, hogy a jellel együtt ugyanolyan mértékben erősítésre kerül a képet kísérő zaj is.

AWB - Automata fehéregyensúly

A különböző fényviszony-változások hatásainak korrigálására a kamera a fehér egyensúly változtatásával jelenít meg színhelyes képet. Állandó fényviszonyok esetén elegendő egyszer, változó fényviszonyoknál érdemes a folyamatos követést beállítani.

BLC - Háttérfény kompenzáció

Világos háttér esetén (pl ablakon beszűrődő éles fény) az előtérben levő kevésbé megvilágított tárgyak sötétek lesznek. Ezt a jelenséget szüntetni meg a háttérfény kompenzáció. Jobb minőségű OSD kijelzős kamerák esetén területenként is állítható a BLC szint.

Defog -

Intelligens képjavító funkció, mellyel egy ködös, homályos, füstös képből lehetséges egy kontrasztosabb, színtelítettebb felvételt készíteni. A funkció bekapcsolása esetén a kamera elemzi a kép kontrasztját és a mélységélességét a helyszín különbözõ pontjainál. Ezek alapján létrehoz egy speciális digitális szûrõt, amely javítja a kép részleteit általában alig láthatóan, vagy akár az emberi szem számára láthatatlan pára miatt. Ily módon, a digitálisan feldolgozott kép lényegesen jobb, mint az eredeti.  

HLC - ECLIPSE funkció

A funkció bekapcsolásakor a kamera automatikusan felismeri az erős fényforrást és a képen kitakarja az élesen megvilágított területet (pl. az elemlámpa fényét vagy kitakarja az autó reflektorait így a rendszám látható marad).

IR-CUT (ICR/valós day & night) funkció

Éjszaka inframgvilágításkor a kamerába jutó fény hullámhosszát manipulálni kell a jó minőségű fekete fehér kép érdekében. Ellentétben a fix infraszűrős és szoftveresen módosított nappali képű kamerákkal, -melyekkel a nappali kép színe nem jelenik meg helyesen- az IR-CUT egy olyan mechanikus eszköz, mely az inframegvilágítás bekapcsolásakor egy infraszűrőt helyez a lencse elé. Így éjszaka a fény hullámhosszának módosításával éles képet, nappal színhelyes képet ad a kamera.

Privát zónák kitakarása funkció

A kamera által megfigyelt területen, a megjeleníteni nem kívánt részletek kitakarására szolgál. A felvételen a kitakart terület utólagos helyreállítása nem lehetséges.

WDR - Wide dinamic range - Széles dinamikatartomány funkció

A WDR fejletteb mint a BLC, ez a funkció adja a legjobb képet erős háttérfény esetén. (pl ablakon beszűrődő éles fény esetén) A WDR a jobb minőségű kamerák szoftveres megoldása. Bekapcsolt WDR funkcióval a kamera két felvételt készít ugyanarról a jelenetről, minden egyes képkockát más dinamikatartománnyal. Így két frame készül, egy sötétebb és egy világosabb, a WDR ezt a két kockát egyesíti egy tiszta képen.

Vélemények

Írd meg a véleményed, vagy kérdezz a termékről itt!

DI-390AHDVF HD variofókusz IR dome kamera

DI-390AHDVF HD variofókusz IR dome kamera

Provision D4-390AHDVF 2MegaPixel variofókusz IP kamera. SONY 1/3" szenzor, variofókusz 4,3x optikai zoom-os lencse 2,8-12mm. Full HD 1080p (1920x1080 pixel) felbontás, kültéri kivitel. Valós (IR-CUT/MDN) day&night funkció. 3 db. nagy fényerejű infra blokk, 25m inframegvilágítási távolsággal.

Provision DI-390AHDVF adatlap letöltés itt

ip00.pnglux.png12vdc.pngOSD_menu_camera.pngmozgaserz.pnghlc-camera.png3axis.pngwdr.png

Ajánlott kiegészítők

Hasonló temékek ebben a kategóriában